14 Temmuz 2013 Pazar

neobux (türkçe anlatım)

NEOBUX = SÜPER PARA KAZANMA + ANINDA ÖDEME

                                             (bannerlara tıklayarak da üye olabilirsiniz.)
Şimdiye kadar bu blogda pek çok sitenin tanıtımı yapıldı, pek çok siteyle ilgili ödeme bilgilerine yer verildi. Hatta aldığımız bir çok ödemenin ayrıntısı da verilmedi zaman darlığından. Ancak bu kez durum şimdiye kadar olanların hepsinden ayrı... Neo Bux, yeniden başladıktan sonra denediğimiz sitelerden birisiydi ve açıkçası kolay olmayan sistemi ile biraz da çekinerek yaklaştığımız bir PTC sitesi idi.

Dün itibariyle ödeme limiti olan 2 USD'yi geçtik ve kontrol amacıyla hemen ödememizi istedik.

Şimdiye kadar ödeme taleplerimiz, kullandığımız siteye göre öncelikle admin onayından geçer onu takip eden zamanda da sitenin şartlarına göre minimum 1-7 gün, maximum 2-5 ay (örnek bux.to) içerisinde hesaba geçerdi.

Neo Bux bu alanda bir çığır açmış... Ödemenizi sitediğiniz anda otomatik olarak paranız paypal hesabınıza geçiyor. Bu alanda uğraşanlar bunun kıymetini iyi bilir.

Bugün itibariyle gönül rahatlığıyla Neo Bux'a üye olabilirsiniz demekten kendimizi alamıyoruz. Hatta kesinlikle öneriyoruz. Böuyle bir sistem yarattıkları için de NeoBux yöneticilerine teşekkür ediyoruz.

Ödeme belgesi ve sitenin tanıtımı aşağıda verilecek. Referanslı üye olmanın sizin için avantajlı olacağını bir kez daha hatırlatmak isterim...
Neo Bux'ın özelikleri şöyle belirtiliyor:

Tıklama değeri: 0.01 USD
Referans tıklaması: 0.005 USD
Minimum ödeme: 2 USD
Ödeme Birimi: PayPal AlertPay Payza için çalışılıyor
Reklam adedi: 4-5
GOLD üyelik fiyatı: 90$ (1 yıllık gold üyelik)
GOLD üyelik avantajları: Referanslarınızdan 0.02 USD2ye kadar kazanma imkanı
Üyelik linki :http://www.neobux.com/?r=fm5858 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder